In 2003 ben ik begonnen met mijn hondenuitlaatservice. Deze heb ik vernoemd naar mijn hond Odie, zij was een kruising van een berner sennen met een dalmatiër en is in april 2016 overleden op bijna 16 jarige leeftijd. In de loop der jaren is Billie ook bij ons komen wonen, een blonde labrador die in augustus 2017 op 16 jarige leeftijd is overleden.  

Op 10 februari 2018 is Riza bij ons komen wonen. Zij was toen 4 maanden oud en komt uit Spanje via de stichting San Anton Belgium.

Verder ben ik nog in het trotse bezit van 4 paarden, Jasper, een 29 jarige kwpn ruin. Eleanor, een 11 jarige kwpn merrie die ik zelf heb gefokt. Tippy Toes, een Amerikaanse mini merrie van 6 jaar, en Kyona, ook een Amerikaanse mini merrie van 9 jaar.

Daarbij lopen nog 3 schapen en een kat. En thuis heb ik ook nog 2 katten.   

 

Mijn uitlaatservice begon ik met een peugeot 205 onder het mom van 'we zien wel waar het schip strandt' . Uiteindelijk ben ik nu dus 17 jaar verder en rijd ik rond in een transporter waar een mooie inbouw in zit.

In de beginjaren had ik nog niet zoveel honden om uit te laten en heb ik de opleiding tot honden trimmen gedaan. Dat heb ik een poos gedaan naast het honden uitlaten, maar op een gegeven moment kreeg ik steeds meer honden uit te laten dat ik met trimmen gestopt ben. 

Ook heb ik nog 2 jaar als dierenartsassistente gewerkt naast het honden uitlaten, waar ik veel medische kennis heb opgedaan.

Ik heb in de tussentijd nog cursussen gevolgd om meer kennis op te doen. Zo heb ik EHBO voor de hond gedaan. En heb ik bij Dogvision de volgende modules gevolgd; ethologie van de hond, biologie van de hond, kynologisch instructeur, leren bij honden en probleemgedrag bij honden. 

 

In deze 16 jaar heb ik veel honden voorbij zien komen en vooral daar veel van geleerd!