Naast het honden uitlaten kan ik ook ingeschakeld worden om voor andere dieren te zorgen.

 

Uw kat kan tijdens uw vakantie lekker thuis blijven en ik zorg dan dat hij/zij een aai over de bol krijgt, zijn eten en drinken krijgt en de bak schoon word gemaakt. Ook kan ik dan eventueel gelijk de post op zijn plek leggen en de kliko aan de weg zetten bijvoorbeeld.

 

 

Doordat ik al van jongs af aan 'in de paarden zit' heb ik hier ook veel ervaring mee. 

Als klein meisje begon ik met paardrijles op de manege. Een paar jaar later kregen we onze eigen pony Naughty Boy samen met mijn zus, Naughty Boy mocht helaas niet oud worden. Hierna volgde Eliza, een kwpn merrie waar ik mee sprong en mijn zus dressuur reed.

In 1999 heb ik nog een half jaar op een springstal in Brabant gewerkt. 

In 2000 kwam een droom uit en kwamen de paarden aan huis te staan, hier mocht Eliza van haar pensioen genieten en is 24 geworden. Ondertussen was Maroussia erbij gekomen waar ik dressuur mee ben gaan rijden, ook een kwpn merrie, zij is 22 geworden. En Jasper, een kwpn ruin, met hem ben ik gaan springen, hij is nu 29 en loopt nog steeds vrolijk rond. Uit Maroussia heb ik Eleanor gefokt, maar helaas niet meer geschikt voor de sport en met haar ben ik nu vooral met grondwerk bezig. Toen Maroussia weg viel is Tippy Toes, oftewel Toos erbij gekomen, en in 2018 Kyona. Met hun doe ik ook grondwerk.

 

Voor oppas op uw paarden ben ik dus ook beschikbaar. Een referentielijst is via de mail op te vragen.

 

 

Ook allerlei andere dieren kan ik verzorgen. Zo zijn er onder andere ganzen, duiven, schildpadden, konijnen, cavia's en reptielen waar ik regelmatig de zorg over heb.

 

Neem contact op voor meer informatie.